Citromos kosár - szendvics

Melegszendvics  - kicsit másképp
Női űrhajósok
Szendvicsbékák
Túlélőszett férfiaknak
 
Játssz az étellel!

Katicás és csibés falatok

Faloda: Szendvicsművészet

Faloda: Stadion-svédasztal

Művészi szintre fejlesztett szendvicsek

Faloda: lopásvédelem
Bővebben...

Még több szendvics design...
 Ha már nincs ötleted a reggeli szenyához, akkor itt az ihlet.

Egyszerűen magyaros
Elkészítés: mai reggelim parasztos, kaszáláshoz való. Natúr vajkrém helyett magyaros vajkrémet használtam. Belevalónak szalonnát, füstölt sajtot és tv paprikát válaszottam.
Értékelés: néha egyszerűen kell elkészíteni a szendót, hogy a többi napon élvezni tudjuk az ízeket. Mit mondhatnék még erről a szendvicsről. Nagyon finom, csak ajánlani tudom mindenkinek

Hétfői hiba
Elkészítés: az alap ötlet nem is volt rossz, két szelet kenyér, az egyiket vajkrémmel, a másikat májkrémmel kentem meg. Raktam rá sajtot és paprikát. Eddig még minden rendben volt. De nem hagyhattam ennyiben a dolgot. Ezért a hétvégéről megmaradt rántott karfiolt még beleszeleteltem.
Értékelés: csináltam már ilyet máskor is, de ezúttal sajnos rossz volt a karfiol és ez elrontotta az egésznek az ízét. Kár érte...

Franken-szendvics
Elkészítés: hát amennyi minden belekerült ma a reggelimbe, igazán nem csodálkoznék, ha életre kelne. Induláskor még nem is volt semmi gond: két szelet vajkrémes kenyeret kentem. Ezt követően nyitottam ki újból a hűtőt és találtam benne egy kis fasítrot, meg egy üveg paprikával töltött olivabogyót. Természetesen a fasírtot szeletelve a bogyókat pedig félbe vágva célszerű belerakni a kenyérszeletek közé. máskülönben nehét lesz átharapni. A bógyókat megszórtam görög fűszerrel, a fasírt szeleteket megkentem mustárral. Az egészség jegyében a mustárra szeleteltem kígyóuborkát és végül hogy az uborka másik fele is jól tapadjon elszórtan nyomtam rá csípős pirosaranyat.
Értékelés: röviden összetett és finom. Tudom elsőre úgy hangzik, hogy túl összetett, pedig nem. Aki szereti az ízeket, ez az egyik kedvence lehet. Csípős, húzós, krémes, fűszeres, stb.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Keserű sorsok
Keserű sorsok Tanár úr, kérem! Én készültem!
Még több ilyet: Keserű sorsok

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek