Franken-szendvics
Elkészítés: hát amennyi minden belekerült ma a reggelimbe, igazán nem csodálkoznék, ha életre kelne. Induláskor még nem is volt semmi gond: két szelet vajkrémes kenyeret kentem. Ezt követően nyitottam ki újból a hűtőt és találtam benne egy kis fasítrot, meg egy üveg paprikával töltött olivabogyót. Természetesen a fasírtot szeletelve a bogyókat pedig félbe vágva célszerű belerakni a kenyérszeletek közé. máskülönben nehét lesz átharapni. A bógyókat megszórtam görög fűszerrel, a fasírt szeleteket megkentem mustárral. Az egészség jegyében a mustárra szeleteltem kígyóuborkát és végül hogy az uborka másik fele is jól tapadjon elszórtan nyomtam rá csípős pirosaranyat.
Értékelés: röviden összetett és finom. Tudom elsőre úgy hangzik, hogy túl összetett, pedig nem. Aki szereti az ízeket, ez az egyik kedvence lehet. Csípős, húzós, krémes, fűszeres, stb.