Citromos kosár - rekord

Guiness-rekorder ló

A kedves és engedelmes Summer Breeze, vagyis nyári fuvallat névre hallgató kanca első ránézésre semmiben sem különbözik a többi lótól. Ám a Guiness-rekorder kancáé a világ leghosszabb lófarka: 1, 86 méter! Ilyen hosszú, puha és ápolt farokkal rajta kívül egy sem büszkélkedhet. Crystal Socha, a kanca tulajdonosa nagyon boldog, hogy munkáját elismerik, mert nagyon sok idő és türelem kell, ahhoz hogy egy ilyen méretes lófarkat rendbe tartson az ember.

Orral gépelési rekord

47,44 mp alatt sikerült begépelnie egy bizonyos mondatot egy indiai férfinak aki az előző rekordot is felállította. Ha valaki meg szeretné próbálni, íme a mondat: Guinness World Records have challenged me to type this sentence using my nose in the fastest time

A legnagyobb vaddisznó

A vaddisznó 2,8 méter hosszú volt és 477 kilót nyomott. A nyaka 1,88 m átmérőjű volt.


A legmagasabb karácsonyfa

A világ legmagasabb kivágott karácsonyfája egy 67,36 m magas Douglas fenyő (Pseudotsga menziesii) volt, amely a seattle-i Northgate Bevásárlóközpontban állt 1950 decemberében.

A világ legidősebb macskája

Nemrégiben az interneten megnőtt a 24 éves macska, Poppy népszerűsége, aki a világ legidősebb cicája volt. A hírverés után csupán hetekkel pusztult el az állat, így a világcsúcsot most már más viselheti. A matuzsálem 1990 februárjában született meg és az Egyesült Királyságban élt.

A legnagyobb albínó család

A tíztagú indiai családban mindenki albínó, nagy valószínűséggel az ő családjuk a legnagyobb albínó család.

Megdőlt az almaevés Guiness-rekordja

Megdöntötték az almaevés Guinness-rekordját, több mint ezren ettek egyszerre almát Budapesten a Semmelweis Egyetemen – a szükséges almát a Földművelésügyi Minisztérium biztosította.

  A fekvőtámaszozás világrekordja

Yoshida Minoru több mint 30 éve 10507 fekvőtámaszt nyomott le megállás nélkül. A korábbi csúcstartó Henry C. Marshal volt 7650 fekvővel.

A világ legnagyobb csokinyuszija

Harry Johnson nagy rajongója a Duracell-nyuszinak, ezért úgy döntött, megépíti annak csokimását. A jószág közel négy méter magas, és három tonnát nyom, vagyis egy giga húsvéti csokoládényúlról beszélünk.

Hőlégballon-közi séta

A Guiness rekorder kínai Exelon Kyle újabb csúcsot állított fel: 18 méter magasban 38 másodperc alatt sétált át két hőlégballon között egy kötélen.

Masszázsmánia

Bangkokban 641 masszőr és masszőrnő masszírozott egyszerre, hogy egy új rekordot állítsanak fel, és bekerüljenek a Guinness-rekordok könyvébe.

A legnagyobb csiga

39,5 cm hosszú!

120 kg-os Nintendo  kontroller

A 120kg-os és 6méter széles Super Nintendo joystick hivatalosan a legnagyobb a videójáték irányító.

Guiness rekorder luxusmobil

A svájci gyártónak két sorozata jelent meg az utóbbi időben. Mindkettőre egyaránt jellemző, hogy csakis a legnemesebb anyagokból építkeztek (gyémánt, arany), ehhez párosult a svájciak mindenki által ismert precizitása. A Cannes-i Milinairfair-en kiállított Goldvish Limited Edition modellhez nem kevesebb, mint 1800 gyémántdarabot használtak fel! Ráadásul az extrém külsővel megáldott készülékhez egy Guiness rekord is köthető, miszerint az egyik ilyen luxusmobilt 1 millió euróért vásárolta meg egy orosz olajmágnás.

Ködbe burkolózva

A kanadai Új-Foundland partjai közelében fekvő, a világóceán részét képező Grand Banks térségében évente átlagosan több mint 200 ködös napot regisztrálnak.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Édes anyááám
Édes anyááám Arról volt szól, hogy mellúszás, de a többiek a kezüket is használták!
Még több ilyet: Édes anyááám

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek