Citromos kosár - játék

Játékosra fogtuk a stílust! Kattanj Ránk, és garantáltan nem fogsz unatkozni! Humoros játékok, érdekességek játékokról, minden, ami játék.

Én tanulok, Te tanulsz, ő lóg. Én vizsgázom, Te vizsgázol, ő
nem buktatható. Én dolgozom, Te dolgozol, ő hátrányos. Én spórolok, Te spórolsz, ő segélyt kér. Én építek, Te építesz, ő igényel. Én nevelem a gyerekemet, Te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket. Én megvásárolom, Te megvásárolod, ő kirabol. Én kertészkedem, Te kertészkedsz, ő ellopja...


PacMan tetkók
9 pacman tetoválás


Html labirintus
Bővebben...
A játék a képre kattintva érhető el. A lényege hogy minden pályán valamilyen trükkel lehet csak tovább lépni. Az oldalon mindig van valamilyen utalás, hogy hol találod a következő szintet.
Sok sikert mindenkinek!

A sejk halálos ágyán fekszik, és hívatja két fiát, hogy elmondja nekik a végrendeletét, mely szerint kincseit a közeli oázisban rejtette el. Úgy rendlelkezett, hogy fiai együtt induljanak el, s akinek a tevéje később ér az oázisba, azé legyen az egész kincs. Miután apjuk meghalt, a két fiú nagy tanakodásba merült. Mindegyik magának szerette volna megszerezni a kincset, de hogyan jusson tevéje a másikénál később az oázisba? Hiszen ha például valamelyikük a sivatagban letáborozik, akkor a másik is azt teszi - és a végén mindketten szomjan halnak. Elmentek a kádihoz tanácsot kérni. A kádi felszólította őket, hogy hajoljanak közel. A fiúk tevéikről leszállva teljesítették kérését, és a kádi valamit súgott a fülükbe. Erre mindketten felugrottak a várakozó tevékre, s kegyetlen iramban elvágtattak az oázis felé, hagy elnyerjék a kincset. Mi volt a kádi tanácsa?

Megoldás hamarosan. Addig is válaszokat kommentben várom.

Lakótelepi csocsó
Bővebben...
csak szét ne menjen tőle a bokátok!
WTF? óriás lila virsli
Bővebben...


Beagle vs.  Rottweiler vérre menő harca
Bővebben...
 Katt a képre az elképesztő videóért!
Megjött a válasz...


Super Mario: A képernyő határain túl
Bővebben...

Faloda: <br />Legó uzsisdoboz
Bővebben...

Nah jó, értem én hogy nagyon zsír, de akkor már kicsit sok

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Édes anyááám
Édes anyááám Azért jó papírra írni a programokat, mert gyorsan lehet fordítani.
Még több ilyet: Édes anyááám

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek