Citromos kosár - idióta

Legszebb öröm a káröröm! Egyszerű a képlet. Nagy bakik + idióta emberek = nagy kacagás. A legidiótább képekért nem kell a szomszédba menned, elég a Lócitromot böngészned!

 

- Hogy hívják?
- Kovács Gültem.
- ???
- Amikor megszülettem, anyám azt mondta: legyengültem.
- Apám válasza: Legyen!

Borat vs Tour
Bővebben...

Saving Private Ryan

 Aszonta Timi, h próbáljuk ki a díptrótot, majd 3 perc múlva faszonhányt és belémharapott. és még jég se volt itthon, fagyasztott sajttal kárelhárítottunk...

. üzenete:
milyen az eseted?
Kata üzenete:
nemtom
de ez a srác nem
. üzenete:
tudod milyen az én esetem?
Kata üzenete:
nem
. üzenete:
Smart Security 4.0.474.0

Dzsakuzzi a srácokkal!
 
Nem egy mercedes, de ez se rossz
Legújabb BMW!!
A világ legnagyobb gördeszkája
Bővebben...

 

  A mérkőzés labdát a 2010-es labdarúgó-világbajnokság, Adidas által gyártott, neve a Jabulani, ami azt jelenti, "fűződő öröm, hogy mindenki" a isiZulu. A szám tizenegy kiemelkedő szerepet játszik az új technológiájú labda: ez a tizenegyedik világbajnokság mérkőzés labdát tett a német sport eszközöket gyártó, ez jellegét meghatározza tizenegy szín, egy-egy játékos a pályán, és még tizenegy hivatalos nyelve Dél-Afrikában. A rendezvény kezdődött a tizenegyedik napján, június végére a tervek szerint a tizenegyedik napján július. [55] [56] A különleges mérkőzés labdát arany paneleket fogja használni az utolsó ben Johannesburgban tartottak.

A labda is használható, mint a mérkőzés labdát a 2009-es FIFA-klubvilágbajnokság az Egyesült Arab Emírségekben, és a különleges változata a labda, a Jabulani Angola volt a mérkőzés labdát a 2010-es Afrikai Nemzetek Kupája. Ez a labda is alkalmazzák a 2009/2010 szezonban a dél-afrikai Premier Soccer League, valamint az ország 2010-es Nedbank Cup 2010 Clausura Tournament Argentína, valamint a 2010-es MLS-szezon az USA-ban a liga színe kék és zöld .

A labda épített egy új design, amely nyolc Termikusan ragasztott, háromdimenziós panelek. Ezek körkörösen öntött származó etilén-vinil-acetát (EVA) és hőre lágyuló poliuretán (TPU). A felület a labda szövetű Grooves, a technológia által kifejlesztett ún Adidas GripnGroove [57] Ez az a célja, hogy javítsa a labda aerodinamikai. A design kapott jelentős tudományos bemenet, hogy együtt dolgoznak ki a kutatók Loughborough University, Egyesült Királyság. [58]

A golyók made in China, latex felhasználásával készült húgyhólyag Indiában, hőre lágyuló poliuretán-elasztomer tajvani, etilén-vinil-acetát, izotróp poliészter / pamut szövet, ragasztó és tinta Kínából.
Áprilisában 2010-ben a svájci Munkaügyi támogatás (SLA), útjára indított egy petíciót, hogy a FIFA elnökének Joseph Blatter. [60] A petíció arra kéri a FIFA aktívan elleni kizsákmányolástól, valamint az emberi jogok megsértése kapcsán a FIFA-világbajnokságon. A petíciót kerül átadásra júniusban 2010.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Csípős beszólások
Csípős beszólások Olyan csúnya vagy hogy kiskorodban csontot kötöttek a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled.
Még több ilyet: Csípős beszólások

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek