Citromos kosár - fárasztó

Vigyázat, fájni fog! Hihetetlen, überelhetelen fárasztó viccek és fárasztó poénok tömkelege vár Rád! Csak bírd idegekkel...

 

 A szőke csaj megy a városban kocsival. Elér a piroshoz. Kiszáll, odarohan az előtte álló teherautóhoz, és bekopog az ablakon. - Szia, Kata vagyok, és azt akarom mondani, hogy potyog a rakományod. A sofőr felhúzza az ablakot és megy tovább. Következő pirosnál a szöszi megint odafut, és bekopog. A sofőr most már ingerültebben húzza le az ablakot. - Szia, Kata vagyok, és azt akarom mondani hogy potyog a rakományod. Oda se neki! A sofőr megy tovább. Elérnek a harmadik piroshoz, megállnak, szöszi rohan és bekopog. - Szia, Kata vagyok, és azt aka... -Szia, Zoli vagyok, és az utat sózom, vazze'! 
  
Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat: - Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz. - Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány. - Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem". 
  
Egy szőke nő a szomszédjától hallja, hogy egy autómosó épül a háztömb mellett. A szöszi örvendezni kezd: - De jó! Legalább gyalog is oda tudunk menni! 
  
Szőke nő telefonál a tűzoltóságra: - Halló, segítsenek kérem! Tűz ütött ki a lakásban. - Értem. És hol van az a tűz? - Hát, a konyhában, meg már az egyik szobában is! - Úgy értem, hogy jutunk oda? - Miért, az a nagy piros autójuk már nincs meg?

 

- Hogy nevezzük a denevérek násztáncát?
- Bat Romance

 

Nagyapó! Élj még egy napot!
 
Kamasutra lap
 

 Megy nyuszika az erdőben, találkozik az aggyal.

- Hé agy, van egy melled?
- Nincs
Megy tovább nyuszika az erdőben, találkozik a maggal.
- Hé mag, van egy melled?
- Van,
- És adsz is?
- Igen
Mi ebből a tanulság?
Agy helyet mag ad mellet!


Továbbiak: faviccek.hu
 

 

 

 

-  Miért dühös a sertéspörkölt a borsófőzelék tetején?
- ???
- Mert rászedték!!!

 

Csirkefogó
 

Hogy hívják a tolató sámánt?
...
Tolassámán!!!

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Keserű sorsok
Keserű sorsok Na megyek, fölszerelem a villámhárítót.
Még több ilyet: Keserű sorsok

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek