Citromos kosár - érdekesség

Érdekes találmányok, kreatív ötletek és egyéb érdekességek gyűjteményével bővült humoroldalunk. Szórakoztató tartalmak és hasznos érdekességek citromturmixos elegyével botránkoztatunk, vagy lepünk meg mindennap!

Vasalás rekord

Daniel Peetz, az alsó-rajnavidéki Niederrheinban élő 28 éves katonatiszt 58 órán és 40 másodpercen át vasalt megszakítás nélkül és ezzel új rekordot állított fel. A nőtlen katonaember nem tartott előzetes edzéseket, csak némi tornával igyekezett felkészülni a testi erőnlétet illetően. 

Vízicsúszda rekord

A München melletti Erdingben a német hadsereg, a Bundeswehr 10 katonanője 24 órán keresztül csuszkált szünet nélkül egy vízicsúszdán. Az üzemeltetője szerint a világ leghosszabb - 356,32 méteres - csúszdáján összesen 824,52 kilométert tettek meg.

Átoperáltatta magát
A legidősebb maratoni futó

Gladys Burrillnek 9 óra 53 percébe telt amíg teljesítette a csaknem 42 kilométeres távot. Gladyst egyébként Gladyatornak becézik. Igencsak kemény fából faragták: pilóta, hegymászó, sivatagi túrázó volt maratonijai előtt, melyek közül az elsőt 86 évesen futotta végig. 

Másolatok
.....
Gépelési rekord

Mindössze 5,26 másodperc alatt bepötyögte iPad-készülékére az angol ábécé betűit Miheil Szaakasvili grúz elnök fia, aki ezzel világrekordot állított fel.

A világ legnagyobb kémiaórája

A világ legnagyobb, egy helyen megtartott kémiaórájának Guinness-rekordját Belgiumban állították fel 2011-ben. A rekordkísérletnek 562 résztvevője volt.

Dekázás sarokkal

Kovács Péter freestyle futballvilágbajnok 43 másodperc alatt 39,7 métert tett meg sarokdekázás közben. A fiatal tehetség naponta átlagban három órát gyakorol...

A leghosszabb folyamatos rádióműsor-közvetítés

A 40 éves Van de Veire 8 nap és 7 éjjel volt adásban, végül 2 órányit vert rá a korábbi rekordra, amelyet az olasz Stefano Venneri tartott 2009 májusa óta. A 185 óra alatt állítólag csak egy kávét és két palack kólát ivott, viszont naponta bevett egy koffeintablettát.

Zuhanyzás rekord

2012-ben Tokajban 409-en csődültek be egyszerre az Axe zuhanyzójába, megdöntve ezzel a korábban Mallorcán felállított csúcsot; ott "csak" 232 résztvevő tusolt egyszerre.

A legtöbb mobiltelefonnak öltözött ember

Összesen 330 ember döntött úgy, hogy mobiltelefonnak öltözik a caterhami iskolában, ezzel pedig hivatalosan is megdöntötték az egy helyszínen legtöbben mobilnak öltözött ember rekordját.

Bunyósok
Fürdés!
A világ legnagyobb punkfrizurája

A 40 éves Watanabe Kazuhiro 15 esztendőn át növesztette 1 méter 13 centis hosszúra koponyája középvonala mentén a haját. Ehhez három flakon hajpermet, egy teljes üveg hajzselé és három fodrász kell.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Csípős beszólások
Csípős beszólások Olyan csúnya vagy, hogy amikor megszülettél az orvos sírt fel először.
Még több ilyet: Csípős beszólások

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek