Citromos kosár - érdekesség

Érdekes találmányok, kreatív ötletek és egyéb érdekességek gyűjteményével bővült humoroldalunk. Szórakoztató tartalmak és hasznos érdekességek citromturmixos elegyével botránkoztatunk, vagy lepünk meg mindennap!

Hang Son Doong barlang, Vietnám
A legtöbbször házasodott nő
Tianzi hegység, Kína
A világ legnyúlékonyabb bőre

A rekordok könyve 1999 óta jegyzi Gary Turner nevét, aki a bejegyzés szerint a világ legnyúlékonyabb bőrével rendelkezik. Az angol úriember a hasától a bőrt mintegy 15,8 cm-es távolságban tudja kihúzni, ami nem csak megdöbbentő látvány, de több anatómiai kérdést is felvet. Az orvosok a különleges képességet a bőr kötőszövetein belül található rendellenességgel, az úgynevezett Elhes Danlos szindrómával magyarázzák.

Teaföld, Kína
A legtöbb, Michael Jackson Thriller c. dalára egyszerre táncoló ember

Michael Jackson, akit méltán hívhatunk a pop királyának, 2009. június 25-én hunyt el, személyére, valamint munkásságára azóta is élő legendaként gondolnak rajongói. Hector Jackson, Jacko egyik hasonmása, több ezer emberrel együtt táncolt Mexico Cityben, a Monument of the Revolution  emlékműnél, ezzel pedig beírta magát a rekordok könyvébe. A hivatalos adatok szerint több mint 13.000 ember járta el a „Thriller” c. videoklipben bemutatott táncot.

Narancs portré
Fekete erdő, Németország
Csúcspia
A 37 négyzetméteres kártyahotel

Bryan Bert először 1992-ben került be a Guinness rekordok könyvébe, egy 4,15 méter magas, kártyákból épített házzal. Az akkor még 17 éves fiatalembernek bőven volt ideje tovább gondolni az alkotást és ezt meg is tette. 2004-ben saját rekordját döntötte meg azzal, hogy egy komplett szállodát húzott fel szállodai kártyákból. A 37 négyzetméternyi, mintegy 200.000 kártyából álló épületben vendégszoba, fürdőszoba éppúgy található, mint előtér vagy bútorok, melyek szintén csakis apró kártyácskákból készültek. Berg saját bevallása szerint időnként saját készítésű kártya-ágyában pihente ki a fáradalmait, mely teljes mértékben használható és jól bírja a strapát.

Virág alagút, Japán

A képre kattintva a teljes bejegyzést
 megtekintheted! >>

Ikrek
A legnagyobb Hupikék Törpikék kollekció

A Hupikék Törpikék mese sokunkat megbabonázott anno és szégyen, nem szégyen máig szívesen leülünk a tévé elé, ha felcsendülnek dallamai. Valami hasonló varázslat történhetett a brit Steven Parkes-el is, aki még gyerekkorában elkezdte gyűjteni a híres kék figurákat és azóta sem tudott vele leállni: gyűjteménye tavaly elérte a 1061 darabot. A kollekcióban a különleges karácsonyi törpökön kívül megtalálhatóak a történelmi alakoknak beöltöztetett figurák is, csakúgy mint a régi kulcstartókon lógó példányok és plüssök, természetesen mind-mind hupikék kivitelben!

Naica bánya, Mexikó
Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Csípős beszólások
Csípős beszólások Olyan csúnya vagy, hogy az anyósom lehetnél.
Még több ilyet: Csípős beszólások

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek