Citromos kosár - érdekesség

Érdekes találmányok, kreatív ötletek és egyéb érdekességek gyűjteményével bővült humoroldalunk. Szórakoztató tartalmak és hasznos érdekességek citromturmixos elegyével botránkoztatunk, vagy lepünk meg mindennap!

A gyors beszéd világcsúcsa

Sean Shannon egy kanadai úriember a gyorsbeszéd világcsúcsát állította be az egyik legnépszerűbb Shakespeare-művön illusztrálva azt; a Hamletből idézett egy 260 szóból álló részletet mindössze 23,8 másodperc alatt. Állítólag a Hamlet-idézet is tökéletesen érthető volt, csak beleszédült, aki hallotta.

A világ leggyorsabb paradicsom ivója

Egy kaliforniai fiatalember, Dustin Philips a leggyorsabb ketchup-ivó cím büszke birtokosa! 33 másodperc alatt képes ledönteni magába fél liternyi sűrű-cukros paradicsomlöttyöt.

Nagy a "feszültség"
A világ leghosszabb kihúzott emberi foga

2018. szeptember 17-én egy mainzi fogorvosi rendelőben, Max Lukas fogorvos egy horvát páciens szájából távolított el egy példátlan méretű fogat.

A legtöbb csiga az arcon

Egy Utah-i kisfiú, Fin Keheler, 11. születésnapján, 43 darab csigát "viselt" az arcán 10 másodpercig!

A világ leggyorsabb ágyazása

Andrea Warner angol hotelmenedzser a leggyorsabb ágyazó! Neki csak 74 másodpercig tart egy hatalmas ágy elkészítése...

A világ leghosszabb csókja

Ekkachai és Laksana Tiranarat Thaiföldről származnak és 2013-ban az év legromantikusabb napján azaz a Velntin napon a pár elérte a Guinness Rekordok leghosszabb ideig tartó csók rekordját –  58 óra 35 perc és 58 másodpercig tartott.

A leghajlékonyabb lábak

Maxwell Day (Egyesült Királyság) lábai rendkívül rugalmasak – a jobb lábát 157 ° -ra, a bal lábát 143 ° -ra tudja fordítani. Ezzel azt mondják, hogy Maxwell tartja a rekordot, aki a legnagyobb szögb tudja elfordítani lábát.

A legmesszebbre spriccelés tejjel

A Törökországban élő Ilker Yilmaz tudja a legmesszebb spriccelni a tejet a szeméből azaz 279,5 cm-el messzebb tud lőni, mint bárki. Az orrnyálkáját használja ennek a cselekedetnek a végrehajtásához.

Eközben a faluban...
A világ legvékonyabb dereka

Cathie Jung az Amerikai Egyesült Államokól 38 centiméter átmérőjű derékbőséggel rendelkezik!

A világ leghosszabb szakálla

Egy kanadai férfinek, Sarwan Singhnek az arcszőrzete 2495 cm hosszúságú, és ezzel a világ leghosszabb szakállának számít.

Az ember akinek a fejére esett egy talicska
A világ leghosszabb haja

A Kínából származó Xie Qiuping a világon a leghosszabb hajú nő, ugyanis hajának hossza 5627 cm. A nő azt állítja, hogy 13 éves korában abbahagyta hajának vágását.

A legmagasabb punk frizura

Eric Hahn, 2008-ban 68,58 cm-es taraj hajat növesztett...

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Édes anyááám
Édes anyááám Agyhalál = Brain fish is standing
Még több ilyet: Édes anyááám

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek