Citromos kosár - bölcsesség

Az értelem csodákra képes
 
Ha gyerek nem lenne, fel kéne találni!
 
Nagy emberek és kis emberek
 
Így sem jó, úgy sem jó
 
Mai bölcsesség

Kávé...

Az élet olyan mint az ásás

Uraim, egy motiváló jelmondatra van szükségünk!

Lócitrom bölcselet

Az egyetlen lány, aki után szabad futni,
azt fogja nekem mondani: "apa! nem kapsz el...?"

Légy hálás mindenért és köszönd meg azt is ami esetleg most még fájdalmat okoz neked.
Hogy miért?
Mert ez csupán tapasztalás.
Olyan alázatossá tesz ez téged, mely által a későbbiekben már nem fog megérinteni és nem is fog fájni már.
Hitedben erősít, elfogadásban segítségedre van, lesz minden ami hajtó erő benned, hogy igen is felvállald magad
azt aki vagy és olyannak amilyennek a Jóisten megteremtet.
SZÉPNEK, JÓNAK, SZERETETRE MÉLTÓNAK.

El kell fogadni, hogy a másik ember más, mint én. Lehet, hogy nem egészen értek vele egyet, de segítem abban, ami pozitív benne, és nem azon lovagolok, ami negatív. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére. Mindenkinek joga van a saját világához. Tökéletes ember nincs - mert akkor nem a Földön lennénk. A gyűlölet a szeretet megbetegedése. Le kell a gyűlöletet szerelni, mert az újabb gyűlöletet, harcot szül, ami semmire nem vezet. Mindenki legyen önmaga, hogy betöltse, amire született. Szépen, jól, amennyire telik tőle. És a szabály örök: aki kapni akar, annak előbb adni kell.

Napi agyalat

"Közel sem vagyok tökéletes... Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis, így vagyok önmagam."

Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt,hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért,hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz,hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra, és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon!

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Savanyú bölcsességek
Savanyú bölcsességek Nem nehéz rájönni, hogy szegények vagyunk - elég ránézni a szárítókötélen száradó WC papírra.
Még több ilyet: Savanyú bölcsességek

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek