2016.09.19. napon megérett citromok

Szavak nélkül...
Szezongyümölcs
....
Mindenki másképp csinálja!
Vészhelyzet!
Apple asztal
Hétfői fárasztó
Kacsamesék
Pincebuli
Családi kiszerelés
Sorozáson..

Az ifjú Kisst behívják katonának. A sorozóbizottság előtt szimulál, majd egy olyan mintavételes poharat ad le, amelyben a cukorbeteg barátnője vizelete van. Két óra múlva kész a lelet, és az orvos ismét maga elé szólítja:
- Fiam, van egy jó és egy rossz hírem a maga számára. A rossz az, hogy ön cukorbeteg...
- És mi a jó?
- Hogy terhes...

A világ legbüdösebb cipője

Jordan Armstrong (12) Las Cruces városában él, és saját bevallása szerint két éven át minden áldott nap viselte a versenyre benevezett cipőt. „Rajtam volt a suliban, és a délutáni edzéseket is ebben csináltam végig. Néha még aludtam is benne" – mondta büszkén.

A család viccesen hozzátette: Armstrong apja – aki korábban egy elit katonai alakulatban szolgált – ellenséges betolakodónak nevezi a cipőt, és legszívesebben Guantanamóba küldené, hogy minél távolabb legyen tőle.

Azt, hogy a tornacsuka tényleg veszélyes, az is jelzi, hogy az ünnepélyes díjátadón szigetelőszalaggal szorosan leszorított állapotban merték csak elővenni. A kislány nyereménye 2500 dollár (kb. 550 ezer forint), egy 1500 dollár értékű hétvégi kiruccanás, és két jegy volt a Broadway Oroszlánkirály című előadására.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Savanyú bölcsességek
Savanyú bölcsességek A kémia ugyanaz, mint a fizika, csak büdösebb.
Még több ilyet: Savanyú bölcsességek

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek