2016.08.31. napon megérett citromok

Lopásgátló
Mi a gyors?!
Cumisüveg férfiaknak
Figyelemelterelés
Szerdai fárasztó
Így készült:
Az első barátnőd
Kezdő és haladó fokozat
Idézetek
....
Kedves szavak

Az öreg székelynek 50 litert tejelő Riska tehene van, és csodájára is jár ország-világ. Ki is megy a bácsihoz egy riporter érdeklődni:
- Bácsikám! Hogy lehetséges, hogy az ön tehene ilyen sok tejet ad?
- Ááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik.
- Ezt, hogy érti pontosan?
- Minden reggel kimegyek az istállóba, megsimogatom a Riskát, és megkérdem tőle, hogy na : "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"

A világ legszennyezettebb folyója

A világ legkoszosabb, és egyik legszennyezettebb folyója a jávai Citarum-folyó. A Citarumban, kis túlzással, már több szemét úszik, mint víz. Ennek oka, hogy körülbelül 9 millió ember háztartási szemete és 500 ipari üzem hulladéka kerül bele, miközben maga a folyó csak 300 kilométer hosszú, Jáva szigetének nyugati felén kanyarog. A csónakosok leírhatatlan körülmények között próbálják “újrahasznosítani” a folyóba került hatalmas mennyiségű szemetet. Elborzasztó a folyó szennyezettsége, hihetetlen mennyiségű hulladékot engedtek bele. A vizéből pedig több millióan isznak, vagy öntözik belőle a rizsföldeket. A Citarum-folyó táplálja a Saguling tavat is, amely a vizet biztosítja Nyugat-Jáva legnagyobb vízi erőművének működéséhez. A hatalmas mennyiségű szemét azonban olyan mértékben lassította le a folyó áramlását, amely már az erőmű működését is veszélyezteti.

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Édes anyááám
Édes anyááám Munkahelyi drog lerakat: irodaszerraktár.
Még több ilyet: Édes anyááám

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek