Citromos kosár

Ízbomba
Elkészítés: gyomrokat felkészíteni és legfőképpen bízni az itt leírtakban! :) Az alap ismét két szelet vajkrémes kenyér, egyik felét szórjuk meg curry porral, a másikat oregánóval. A fűszereknek jobb, ha nem csak rászórjuk, hanem bele is keverjük kicsit a vajkrémbe. Ettől a szárított oreganó kicsit megpuhul. A húsbetétet a hétvégi rántott hús képezi. Sokan elrontják ezt a lépést. A rántotthúst nem elég csupán belerakni a szendóba, bele kell szeletelni, így nem lesz olyan hogy a szélén csak kenyeret harapok, illetve hogy a közepén nagyon szétartja a két szelet kenyeret a hús. Végezetül a rántotthúst pöttyözzük meg felváltva mostárral és csípős pirosarannyal.
Értékelés: be kell valjam, én sem voltam benne 100%-ig biztos, hogy ennyire finom lesz, de az eredmény meglepő. Egyedi íze lett és ami külön jó benne, hogy annak ellenére, hogy sokat ettem, mégsem érzek kellemetlen túltelítettséget. Ilyet máskor is fogok még hozni.
Pontszám: 10/7.5

Napi Garfield képregény: <br />Mérgező hal vs gyomor

 

Napi Garfield képregény: <br />Micsoda nap

 


Chubby Asian Kid's Awesome Lipdub - Watch more Funny Videos

 

Bogaras makettezők
Bővebben...


Star Wars: At-at szerkezeti ábra
Bővebben...
Képre kattintva nagyobb felbontás érhető el
Ugró japán lányok
Bővebben...

 Ezt is ki lehet hozni két öreg Blahnikból

Napi Garfield képregény: <br />Nincs finomkodás

Kolbászos csoda
Elkészítés: a mai menü alapját nem két kenyér, hanem sajtos kiflik fogják képezni. Az elkészítése amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. A kifliket félbe vágjuk és megkenjük natur vajkrémmel. A kifli egyik felébe kolbász, a másik felébe csemegeuborkát teszünk. Mielőtt összetennénk a két felelet, nyomjuk ki mustárt kötőanyagnak a kolbász és az uborka réteg közé.
Értékelés: kevés időm volt enni, így az egyiket még azon frissiben ettem meg, a másikat csak délután. Meglepően tapasztaltam, hogy a kifli nem száradt ki, ám el sem ázott teljesen, csupán fonnyadt utiszendó anyagot öltött. Ügyfelek előtt nem ajánlom, de hólapátoláshoz kellően sok engergiát biztosít.
Pontszám: 10/7

Mózes és a pecázás
 

 

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Savanyú bölcsességek
Savanyú bölcsességek Házasság??? Nem szaporodom fogságban!
Még több ilyet: Savanyú bölcsességek

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek