Citromos kosár

Re: a Google jobban tudja
 

Ezeknek a játékoknak a lényege hogy egy ember tudja a teljes történetet a többiek pedig barchobázva megpróbálják kitalálni a hiányzó részeket:
Feladvány:
A nyitott platós teherautó sofőrje fütyörészve vezetett a szép, napos időben. Meglátott az út szélén egy stoppost. Megállt, de nem szállt ki a fülkéből, csak intett a férfinek, hogy ugorjon fel a platóra, mert a fülkében nincs hely. Tovább hajtott. Sötétedéskor eleredt az eső. Megpillantott egy újabb stoppost. Megint nem szólt ki, csak intett, hogy a férfi másszon fel a platóra.

Kis idő elteltével kopogást hallott a hátsó ablakán, valamelyik stoppos le akart szállni. Megállt, megvárta míg a férfi lekászálódik a teherautóról, de a zuhogó eső miatt nem is köszönt el, csak továbbhajtott. Amikor megállt végül az uticéljánál és a teherautó mögé ment, meglátta, hogy egy hulla van a teherautón. Mi történt?
Megoldás:
Melyik stoppos lett a hulla? A második.Mit szállított a teherautó? Egy frissen készült koporsót! A sztori tehát a következõ: amikor eleredt az esõ, az elsõ stoppos, hogy ne fázzon, és ne legyen annyira vizes, belebújt a koporsóba, magára húzta a koporsófedelet és elaludt. Amikor felébredt, és kiszállt a koporsóból, már ott volt a teherautón a második stoppos aki a félhomályban csak annyit látott, hogy valaki kijön a koporsóból, és ijedtében szörnyethalt. Az elsõ stoppos a sötétben nem látta meg a platón heverõ testet és nyugodtan leszállt a teherautóról.
(A megoldás elolvasásához ki kell azt jelölni)
 Mr T.

Napi Garfield képregény: <br />Fussunk?

A google úgyis jobban tudja

Egyszer tuti lesz egy ilyenem :)

Napi Garfield képregény: <br />Szörny az ágy alatt

Viva America
Fuck you, zsíros combok és dupla hambi. Amerika jelképei?
Utcai légpárna
Bővebben...
Teszt videók a bővebben után.

Szóval nehogy bárki is megpróbálja megmenteni a Földet! Majd a FÖLD megmenti magát... tőlünk.

Grigor - karikatúrák és rajzok
Bővebben...
Ezen a képen nem is tudom hogy mi döbbentett meg leginkább: hogy jó a karikatúra, hogy a pasi alapból is egy karikatúra, vagy az hogy a karikatúra épp olyan mint Dr. House
Napi Garfield képregény: <br />Bölcs tanács

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Savanyú bölcsességek
Savanyú bölcsességek A régész karrierje romokban hever.
Még több ilyet: Savanyú bölcsességek

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek