Citromos kosár


Két hangya fekszik röhögve, befüvezve az úton. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya:
- Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára!
Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögéstől. Mire a másik hangya szól az elefánthoz:
-Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát.
Az elefánt a fejére teszi, mire a két hangya sikongatva, majd megfulladva a röhögéstől egyszerre megszólal:
- Mekkora szendvics, vazze!!!

 

 

Start -> Run -> DMC
Ezt nézd meg! :D

Bár így tolnám ennyi idősen...

Lúúk,  az eszed legyen veled!


Én ütközésig...

Ellenállás

Chates ügyfélszolgálat
Bővebben...

Dobozos bor
Bővebben...
Doboz formájú pohárról már hallottunk, nade dobozos borról?
További dobozos termékek:
Moha graffiti
Bővebben...
Itt található az elkészítéshez a recept és további kedvcsinálónak 20 szép élő műalkotás

  A mérkőzés labdát a 2010-es labdarúgó-világbajnokság, Adidas által gyártott, neve a Jabulani, ami azt jelenti, "fűződő öröm, hogy mindenki" a isiZulu. A szám tizenegy kiemelkedő szerepet játszik az új technológiájú labda: ez a tizenegyedik világbajnokság mérkőzés labdát tett a német sport eszközöket gyártó, ez jellegét meghatározza tizenegy szín, egy-egy játékos a pályán, és még tizenegy hivatalos nyelve Dél-Afrikában. A rendezvény kezdődött a tizenegyedik napján, június végére a tervek szerint a tizenegyedik napján július. [55] [56] A különleges mérkőzés labdát arany paneleket fogja használni az utolsó ben Johannesburgban tartottak.

A labda is használható, mint a mérkőzés labdát a 2009-es FIFA-klubvilágbajnokság az Egyesült Arab Emírségekben, és a különleges változata a labda, a Jabulani Angola volt a mérkőzés labdát a 2010-es Afrikai Nemzetek Kupája. Ez a labda is alkalmazzák a 2009/2010 szezonban a dél-afrikai Premier Soccer League, valamint az ország 2010-es Nedbank Cup 2010 Clausura Tournament Argentína, valamint a 2010-es MLS-szezon az USA-ban a liga színe kék és zöld .

A labda épített egy új design, amely nyolc Termikusan ragasztott, háromdimenziós panelek. Ezek körkörösen öntött származó etilén-vinil-acetát (EVA) és hőre lágyuló poliuretán (TPU). A felület a labda szövetű Grooves, a technológia által kifejlesztett ún Adidas GripnGroove [57] Ez az a célja, hogy javítsa a labda aerodinamikai. A design kapott jelentős tudományos bemenet, hogy együtt dolgoznak ki a kutatók Loughborough University, Egyesült Királyság. [58]

A golyók made in China, latex felhasználásával készült húgyhólyag Indiában, hőre lágyuló poliuretán-elasztomer tajvani, etilén-vinil-acetát, izotróp poliészter / pamut szövet, ragasztó és tinta Kínából.
Áprilisában 2010-ben a svájci Munkaügyi támogatás (SLA), útjára indított egy petíciót, hogy a FIFA elnökének Joseph Blatter. [60] A petíció arra kéri a FIFA aktívan elleni kizsákmányolástól, valamint az emberi jogok megsértése kapcsán a FIFA-világbajnokságon. A petíciót kerül átadásra júniusban 2010.

Mert mindenkinek megvan a helye...

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Savanyú bölcsességek
Savanyú bölcsességek A dög a rivális hölgy beceneve.
Még több ilyet: Savanyú bölcsességek

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek