Citromos kosár

Elgondolkodtató képek
Bővebben...

Franken-szendvics
Elkészítés: hát amennyi minden belekerült ma a reggelimbe, igazán nem csodálkoznék, ha életre kelne. Induláskor még nem is volt semmi gond: két szelet vajkrémes kenyeret kentem. Ezt követően nyitottam ki újból a hűtőt és találtam benne egy kis fasítrot, meg egy üveg paprikával töltött olivabogyót. Természetesen a fasírtot szeletelve a bogyókat pedig félbe vágva célszerű belerakni a kenyérszeletek közé. máskülönben nehét lesz átharapni. A bógyókat megszórtam görög fűszerrel, a fasírt szeleteket megkentem mustárral. Az egészség jegyében a mustárra szeleteltem kígyóuborkát és végül hogy az uborka másik fele is jól tapadjon elszórtan nyomtam rá csípős pirosaranyat.
Értékelés: röviden összetett és finom. Tudom elsőre úgy hangzik, hogy túl összetett, pedig nem. Aki szereti az ízeket, ez az egyik kedvence lehet. Csípős, húzós, krémes, fűszeres, stb.

Napi Garfield képregény: <br />Tanmese

A zsemle ára
Bővebben...

 

LAMBUJA!
Bővebben...


Napi Garfield képregény: <br />Vigasztalás

Görögös hamisítvány
Elkészítés: kiindulásnak kenjünk két szelet vajkrémes kenyeret. Egyik felébe sonkát (vastagon , ha nagyon vékony a sonka akkor akár 2-3 réteget is). A másik felét pakoljuk meg sült krumplival (az se baj, ha egy napja kinn áll a tűzhelyen). Mielőtt a két réteget összefordítanánk a sonkát kenjük meg mustárral és szórjuk meg görögös salátafűszerrel (ez javarészt oregano, bazsalikom, meg szerintem egy kis citromfű keveréke, de házi kikavarással még nem kísérleteztem)
Értékelés: az eredmény egy kellemes, ízében gyros-ra emlékeztető szendó. Ideális ételmaradékok eltűntetésére, a sonka helyett csíkozott natúrhússal, vagy rántotthússal is hasonló eredmény érhető el. A kiszáradt sülkrumplitól nem kell félni, a mustár és a vajkrém kellően megpuhítják.

Ciki domainek
 
Gay test...
 
 

 

Bergrilzz
 

 

Turmix
Turmix
Kutatás
Facebook
Édes anyááám
Édes anyááám A süket nem tud lélegezni a víz alatt, mert nem hal(l).
Még több ilyet: Édes anyááám

Jukebox - citromzene
Zenedoboz
Hallgass bele abba, amiket mi is szoktunk hallgatni: zenedoboz
Locitrom - Humor - Vicces videók - Viccek